• 1
  • 2
  • 3

Miért kószáló?

 
image
 

A természetjárásnak, túrázásnak többféle módja van. A sokszor határterhelést jelentő teljesítménytúrák, tájfutás, terepkerékpározás jelentheti a sportos, „kipróbáljuk magunkat” jelleget (amire, az erőfelmérés és a sikerélmény miatt időnként legtöbbünknek szüksége van). A ráérősebb túrák, kirándulások, képviselik a másik oldalt, ahol a célt maga a túrázás jelenti, a kószálás erdőben, mezőn.

The 12 presets are fully customizable with the most comprehensive color chooser system ever. Choose just a few tones and shades, and Ionosphere does the rest.

Olvass tovább...
 
  • 1
  • 2

2017. 10. 23. Őszi képek kerültek az Újabb fotók mappába.

2017. 12. 14. Dániai felvételek kerültek az Újabb fotók mappába.

 

Cart

Help

The cart offers an option to put images into and request them.

Nevezetes völgyek: Melegmány, Nagy-mély-völgy, Petnyák

A Pécstől északra található völgyek hangulatát a bennük folyó patakok és a patakok medrében kialakult, mésztufából álló lépcsők, gátak, csobogók adják. A terület különleges szépsége abban az időszakban mutatkozik meg igazán, amikor a patakokat tápláló források nagyobb vízhozamúak (tavasszal, hóolvadás után). Télen, a tartósan hideg napok során megfagyó zuhatagok látványa várja a kirándulókat. A terület könnyen elérhető a Mecsekháti útról, ahonnan néhány órás sétával bejárhatók a völgyek.