• 1
  • 2
  • 3

Miért kószáló?

 
image
 

A természetjárásnak, túrázásnak többféle módja van. A sokszor határterhelést jelentő teljesítménytúrák, tájfutás, terepkerékpározás jelentheti a sportos, „kipróbáljuk magunkat” jelleget (amire, az erőfelmérés és a sikerélmény miatt időnként legtöbbünknek szüksége van). A ráérősebb túrák, kirándulások, képviselik a másik oldalt, ahol a célt maga a túrázás jelenti, a kószálás erdőben, mezőn.

The 12 presets are fully customizable with the most comprehensive color chooser system ever. Choose just a few tones and shades, and Ionosphere does the rest.

Olvass tovább...
 
  • 1
  • 2

2019. 04. 23. Virágzó bánáti bazsarózsa felvételek kerültek az Újabb fotók mappába.

2019. 04. 18. Tavaszi képek kerültek a Friss fotók mappába.

 

Cart

Help

The cart offers an option to put images into and request them.

Nevezetes völgyek: Melegmány, Nagy-mély-völgy, Petnyák

A Pécstől északra található völgyek hangulatát a bennük folyó patakok és a patakok medrében kialakult, mésztufából álló lépcsők, gátak, csobogók adják. A terület különleges szépsége abban az időszakban mutatkozik meg igazán, amikor a patakokat tápláló források nagyobb vízhozamúak (tavasszal, hóolvadás után). Télen, a tartósan hideg napok során megfagyó zuhatagok látványa várja a kirándulókat. A terület könnyen elérhető a Mecsekháti útról, ahonnan néhány órás sétával bejárhatók a völgyek.